Bel of Whatsapp ons (7 dagen per week van 9:00-22:00): 0578 20 29 90 info@goedkopezonnepanelen.com

Over ons

Eigenlijk is het heel makkelijk.

Over ons

Eigenlijk is het heel makkelijk.

Begonnen als vriendenclub, maar dan één van professionals met een uitstekende focus op klanttevredenheid. Dat trekt ambitieuze ondernemende mensen. Elk jaar verwelkomen we nieuwe collega’s en dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. Gewoon verwonderen. Op basis van 4 kernwaarden: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon alles voor het bedrijf en de klanten doen!

GEWOON VERWONDEREN

Gewoon verwonderen. Twee woorden die elkaar tegenspreken. Maar juist daarom zo ontzettend belangrijk zijn. We zijn eigenzinnig én enorm nuchter.

Verwonderen betekent verwachtingen overtreffen, iets anders doen dan een ander, net dat stapje extra zetten. Door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. Of door een kaartje te sturen. Door het mondhoekje van onze klant omhoog te laten gaan.

Het woord gewoon zegt veel. Dat we verwonderen gewoon vinden. Je bestelling op tijd binnen krijgen, dat is toch normaal? Dat we verwonderen met gewone dingen. Door bijvoorbeeld een email te sturen als je bestelling is ingepakt en vooral dat we gewoon onszelf blijven als we verwonderen.

 

Eigenzinnig

Dus een beetje anders.

Wij zijn eigenzinnig dat vertaalt zich in kleine dingen. Een potje tafelvoetbal met  collega’s, Een gezellige vrijdagmiddagborrel. Die eigenzinnigheid verbindt ons. We zijn vaak ergens heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Maar we hebben altijd een onderbouwing. want we weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Dat is iets waar we trots op zijn.

Vrienden

Eerlijk, direct, open.

Er zijn weinig bedrijven waar  collega’s ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat je voor je vrienden het beste wilt. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je tegen je vrienden gewoon de waarheid vertelt. En omdat het gewoon leuk is.

Dat valt op bij klanten, die we obsessief tevreden willen maken. Bij leveranciers, die ons zien als lange termijn partner. We zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. We doen wat we beloven en we staan open voor kritiek.

Flexibel

Durven veranderen.

Wij veranderen continu soms omdat het kan, soms omdat het moet. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux in één van de snelst veranderende markten. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed.

We zijn altijd kritisch, willen altijd méér.

Gewoon doen

Elke dag een beetje beter.

Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. In Vaassen hebben we er genoeg gezegdes voor. Wij noemen  deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen.

Je idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet totdat je idee perfect is, want in onze markt ben je dan te laat. Wij zijn groot geworden door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail: gewoon, doen

× Kunnen wij u helpen?