Bel of Whatsapp ons (7 dagen per week van 9:00-22:00): 0578 20 29 90 info@goedkopezonnepanelen.com

klantenservice

Veel gestelde vragen en documenten

Veelgestelde vragen

Wanneer en hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling word geleverd met DHL of UPS. Deze word vaak binnen 24 tot 48 uur geleverd en komt als 2 aparte zendingen. (binnen en buitenunit) in het weekend en op maandag levert DHL niet. Op vrijdag besteld is dus op dinsdag in huis. Op maandag besteld is dinsdag uiterst woensdag in huis.

Is mijn airco vooraf gevuld met koudemiddel?

Elke airco is al voorzien van koudemiddel en standaard afgevuld tot een maximaal aantal meters, zie de technische beschrijving van u model airco.

Is er ook een Nederlandstalige handleiding?

Uiteraard! Download de handleiding hieronder:

Het display op mijn binnenunit werkt niet meer maar heeft het altijd wel gedaan.

Druk met de afstandsbediening gericht naar de binnenunit op light (onderaan de afstandsbediening) het display gaat dan weer branden.

Ik heb geen leiding standaard bij mijn bestelde systeem.

Dit klopt u dient uw leiding apart bij uw systeem te bestellen dit kan 3, 5 of 7 meter zijn. Wilt u een andere lengte dan kunt u dit telefonisch doorgeven.

Mijn airco koelt slecht of helemaal niet. F0 storing.

Het systeem heeft dan ergens een lekkage. Deze zit voor 99% op de aansluitingen (binnen of buiten) als de kleine leiding bevriest met het systeem op airco stand is het gas er al bijna uit. Worden de leidingen helemaal niet meer koud dan is het systeem helemaal leeg gelopen.

Waar moet ik mijn 220V aansluiting hebben?

U dient een 220V aansluiting te hebben daar waar u de buitenunit gaat plaatsen (de buitenunit voed de binnenunit door middel van een stuurkabel 4x 1,5m.) op de binnenunit zelf komt geen 220v

Ik heb een installatie vraag, kan ik die stellen?

U kunt van 09:00 tot 22:00 van Ma t/m ZA voor al uw installatie vragen terecht op het daarvoor bekende telefoonnummer 0578 201010. Hier kunt u ook foto’s naar toesturen. Dan kunnen wij meekijken.

Waar vind ik de aircofilters?

De filters zitten achter het front van de binnenunit. Links en rechts zit een kleine inkeping daar kunt u uw vingers achterhouden en dan het front naar voren halen/trekken (dit kan stroef gaan) als het front los is kijkt u tegen de filters aan. Deze kunt u nu verwijderen en schoon spoelen met lauw water. En daarna weer terug plaatsen. Dit herhalen 1x per 3 of 6 maand.

Mijn airco staat op verwarmen maar blaast niet of nauwelijks warme lucht.

Als u de airco op verwarmen heeft staan duurt het altijd zo’n 5 minuten voordat het systeem warme lucht gaat blazen. Dit komt omdat de pomp eerst verwarmen moet. Verwarmt het systeem helemaal niet meer dan is de F0 melding ingetreden en heeft uw systeem geen koelmiddel

Kan ik in België ook bestellen?

Uiteraard kunt u in België ook gewoon bestellen bij ons. Uw pakket word hier in Nederland aan DHL gegeven voor verzending en gaat in België over naar B-post de verzenddagen zijn ongeveer 2 tot 3 werkdagen en in het weekend word er niet door B-post geleverd.

Mijn airco lekt water bij de binnenunit.

Dit kan zijn dat u net uw airco heeft geïnstalleerd en u de condens slang niet natuurlijk heeft aflopen (knik of een vernauwing) of uw systeem heeft u te lang en te koud aanstaan waardoor het binnen element bevriest. Oplossing: laat het systeem een paar uur uit staan en zet hem dan weer rustig in bedrijf (vermijd zoveel mogelijk warmte bronnen)

Hoe groot moet het gat zijn om de leidingen naar buiten door te voeren?

Het gat mag minimaal 60mm tot max 70mm zijn. Let op boor schuin naar beneden weg i.v.m. de condensleiding.

Heb ik garantie als ik mijn airco zelf monteer?

Uiteraard heeft u de normale garantie op uw systeem. Behalve op het koudemiddel heeft u bij zelf montage geen garantie. Bij montage door een erkend stekmonteur heeft u 3 maand garantie op het koudemiddel.

Hoelang heb ik garantie?

U heeft standaard 1 jaar garantie op uw systeem. Bij jaarlijks onderhoud heeft u 3 jaar garantie op uw systeem.

× Kunnen wij u helpen?